Ananassose: 

Kuori ja pilko ananas ohjeen mukaan. Keitä palat kypsiksi (vettä niin että juuri peittyvät). Soseuta sauvasekoittimella, laimenna keitinvedellä sen mukaan minkä paksuista sosetta tahdot. Jäähdytä ja pakasta esim minigripeissä.

*

Valmistin soseen kahdesta ananaksesta, ja sitä tuli aika paljon. Ei oltu aiemmin maisteltu tätä hedelmää joten aloiteltiin ihan pienellä määrällä kokeilu. Ananas on tuoreudestaan huolimatta aika vahvanmakuinen (minusta), ja mieluummin laitankin tätä kiisselin sekaan, tai tarjoan muussatun banaaninpalan kanssa kuin että vauva söisi pelkästään tätä. Myöhemmin kun on maisteltu lisää hedelmiä, niistä kaikista saakin sitten tehtyä erilaisia yhdistelmiä joihin tämä sopii hyvin yhdeksi mauksi..

Aamulla keittelin soseita pakastimeen, vasemmalla tätä ananassosetta ja oikealla päärynää, joka on aivan ihanaa ja pehmeää!

Minkälaisia hedelmiä teillä käytetään? ..entä niiden yhdistelmiä? Ideoita tulemaan!! =)