• 1 dl mustikoita
  • 1 dl vadelmia
  • n.1 rkl perunajauhoja
  • tilkka vettä

- Marjat kattilaan ja vettä niin että juuri ja juuri peittyvät. Keitä 2-3 minuuttia. Siivilöi, säästä keitinvesi ja survo sauvasekoittimella hienoksi ( lisää tarvittaessa vettä). Keitä kiisselipohja keitinvedestä ja perunajauhoista. Lisää marjasurvos, sekoita ja jäähdytä.

Samalla kun keittelin meille aamupuuroa, valmistin marjakiisselin vauvan välipalalle. Ollaan lisätty ruokailuihin välipala ja se on ollut tähän mennessä kiisseliä tai marja/hedelmäsoseita joista laitan ohjeita vielä tänne. Välipalan aika on selvästi silloin, kun maito on juotu ja suu napsuu edelleen  "jotain vielä tarvitsisi saada.."  =)